Ny ordförande

2012 går mot sitt slut och en ny ordförande till studentspelmanslaget har valdes på årsmötet, vi tackar Johan Trolin för flera år av folkmusikaliskt ledarskap och välkomnar Björn Ekman.

Tro det eller ej men även denna höst blev det ett läger vid havet utanför Loftahammar där det repades låtar inför studentspelmanslagsVM. Skribenten var tyvärr inte där själv men av bilden att döma var vädret bra, folk glada och båten utbytt mot två gräsklippare.

Under hösten har Strängar & Rör bl.a. synts på de regelbundna folkmusikcaféerna i hemslöjdsgårdens lokaler på Läroverksgatan 7, deltagit i studentspelmanslagsVM på Linköpings folkmusikfestival och ännu en gång spelat för utbytesstudenter som läser kurs i Skandinaviska kulturer. Gammaldanskens vänner verkar vara ett gäng som uppskattar Strängar & Rör så vi hade en spelning för dom även denna höst.

Nu stundar rep av folkmusikaliska jullåtar inför december månad.

/Calle

Det här inlägget postades i Spelmanslaget. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.